Moja zgodba

Wooly Paws – naravni izdelki za male živali

V objemu pohorskih gozdov nastajajo unikatni, ročno narejeni izdelki iz ovčje volne, lesa in konoplje.

Wooly Paws zgodba se je začela pred petimi leti. Takrat mi je naša mlada psička vztrajno odnašala volnene polstene copate. Igračke, ki jih je že imela niso nikakor odvrnile njene pozornosti od mojih copat. Zato sem, če sem želela, da me ne zebe v noge, naši Neli naredila prvo volneno žogico. Od takrat so volnene žogice očarale že precej psov po Sloveniji, pa tudi po tujini. Volnenim žogicam so se kasneje pridružile tudi druge volnene igrače, nekaterim sem dodala tudi konopljino vrv. Kasneje pa sem izdelala tudi volnene naprstnike, s katerimi kužkom na prijeten način učinkovito očistimo zobe. Na svoj račun so prišli tudi manjši hišni ljubljenčki, katerim sem spolstila volnene brlogce, ki majhnim kosmatincem nudijo mehko in toplo zavetje.

Zakaj so psi tako očarani nad volnenimi žogicami? Predvsem zaradi njihovega vonja po ovčkah. Njihov vonj namreč prepriča tudi »neljubitelje« žogic. Prav tako so zelo primerne za pse s posebnimi potrebami, saj jih tudi slepi psi, zaradi njihovega specifičnega vonja po ovčkah,  z lahkoto najdejo. Vzdrževanje volnenih igrač je enostavno, saj jih lahko operemo v pralnem stroju. Kljub temu, da so volnene so zelo vzdržljive, zato vas vabim, da jih otipate in presenečeni boste nad njihovo kompaktnostjo.

Žogice so na voljo v 4 velikostih, v različnih barvah in z raznimi vzorčki. Volna je barvana z barvili, ki imajo ekološki certifikat.

Nad žogicami se poleg psov navdušujejo tudi muce, dihurčki, ježki,…

Shopping Cart