Pravilnik o zasebnosti

Informacija o ponudniku in kontaktni podatki

 • Ponudnik: WOOLY PAWS (Mia Müller)
 • Sedež ponudnika: HRASTJE 35, 2341 LIMBUŠ
 • E-mail: neli.woolypaws@gmail.com
 • Spletna stran: https://wooly_paws.com
 • Tel.: 041 885 275

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob oddaji naročila / povpraševanja potrebujemo za obdelavo vašega naročila in za komunikacijo z vami. V primeru, da nam ne posredujete navedenih kontaktnih podatkov, vašega naročila ne bomo mogli obdelati. Wooly Paws ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnesete kot uporabnik naše spletne strani.

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Kot uporabnik spletne strani wooly-paws.com  nam lahko vprašanja posredujete tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in nam s tem kot upravljavcu zaupate navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev vašega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi in niso vezani na eno fizično osebo. Podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujemo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta wooly-paws.com.

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatke, ki jih posredujete z oddajo vašega naročila, preko obrazcev na straneh wooly-paws.com ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bomo varovali ter preprečevali njihovo zlorabo.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja piškotke, saj lahko na tak način izboljšamo vašo izkušnjo. 

Kaj je piškotek?
Piškotek je majhna datoteka, ki običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran.

Povzetek zakonodaje o dostopnosti informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (telefon, e-pošta),
 • pogoje dostave artiklov (način, kraj in rok dostave),
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • bistvene značilnosti blaga (vključno z garancijami),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebuje davke in stroške dostave,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in t

Varnost osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev, pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter z ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

Upravljalec

Upravljalec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

 • Wooly Paws, Mia Müller, o.d.d., Hrastje 35, 2341 Limbuš

Shopping Cart