Zaupajo nam :)

Corni in Zoomy sta pobližje spoznala Wooly Paws žogice šele to poletje. Prvo sta dobila v nagradni igri blogerke Machi the bull, takoj za

tem sem vedela da moram čim prej naročit še eno! Žogici sta na dnevnem sporedu, tako na naših aktivnih sprehodih, kot tudi po stanovanju za notranjo zabavo. Najraje jih pa vključujemo v delo z nosom, žogica ima zaradi same sestave zelo privlačen – živalski vonj in jo tako še z večjim veseljem in zagonom poiščeta!

S partnerjem dava ogromno na pravilno psihofizično zaposlitev najinih kosmatinčkov in Wooly Paws žogice so postale eden izmed ključnih pripomočkov do srečnih, utrujenih smrčkov!

— Adriana Petrovič (Bostielifeslovenia & PET HOUSE SONNY)

Pri mladih psih, ki menjujejo zobe, so volnene žoge super, ker so nežne in hkrati vzdržljive. Ne pride do poškodb mlečnih zob in si lahko brez skrbi pri igri. Pri psih, ki imajo spodnjo čeljust poudarjeno (bulldogi) se zaradi materiala lepo prilagodijo posebni obliki čeljusti in jih psi veselo nosijo naokoli.

— Daša Verbovšek (Hotel za hišne živali Daša in prijatelji)

Naša 13letna pekinezerka Kimi žogico Wooly Paws naravnost obožuje. Čeprav je pred dvema letoma oslepela, ji nosek še kako dobro dela. Žogico zavoha, četudi je ta v kakšnem skritem kotičku v stanovanju. Mi in naši sosedje smo več kot zadovoljni, saj tudi med igro ne povzročamo hrupa.

— Daša Korže (FeeDKo)

Kuža ni nikoli prestar za igro, posebej ko dobi čisto novo super igračo. Popolna je – naravna (narejena iz volne), mehka, a ne premehka, vzdržljiva (vendar jo lahko kuža močno vleče), lahka za transport, preprosta za vzdrževanje in v lepih jesenskih barvah. Wooly Paws, hvala za čudovito Bibo, obožujemo jo!

— Gaja Pöschl

Lux obožuje svojo wooly žogico ker luštno poskakuje po stanovanju, predvidevam, da je super prijetna na ugriz, ker jo kar naprej stiska, meni pa je všeč ker je tiha, nemoteča, narejena iz naravnih materialov in seveda ker pričara nasmeh na gobček mojega Luxa!

— Maja Lesar (ML.Photography)

Žogice in shiba – to je nekaka posebna vez. Ampak z žogico Wooly Paws pa bi lahko rekli na prvi met. Žogice so tihe, mehke in super enostavne za čiščenje. Kaj pa je najboljše…so skoraj neuničljive tudi pod ostrimi zobki 2 meseca starega mladička. Žogico, kot je Wooly Paws si zasluži prav vsak kuža.

— Iza Henigman Kajtna (Pasji princ, nega malih živali)

Videz vara in žogice Wooly Paws so živ dokaz za to! Ko sem jih prvič zasledila, mi je bil sam koncept zelo všeč, a sem si rekla, da zagotovo ne bi vzdržale naših zobkov. Ker pa se je pojavljalo vedno več zadovoljnih uporabnikov, me je premagala radovednost. Lahko bi rekla, da sem bila po enem kupu uničenih žogah že precej obupana…rešitev pa sem našla tam, kjer sem jo najmanj pričakovala – v žogicah iz ovčje volne. Verjetno ne bom nikoli pozabila, kako preplašeno sem žogo vzela iz škatle. Od tistega trenutka dalje pa me je le še navduševala. Namreč žoga je prestala prvi preizkus! In potem je kar trajala in trajala….in trajala. Po vseh tistih močnih trpežnih žogah, ki so na daleč obljubljale vzdržljivost…se je najbolje od vseh izkazala na pogled tako krhka, mehka žoga iz ovčje volne. Žoge so iz popolnoma naravnih materialov, za piko na i pa vonj po ovčki nudi še dodatno stimulacijo za pse. Poleg tega, da so izjemno vzdržljive (verjemite, bull terrierju lahko verjamete na besedo, ko pride do vzdržljivosti), pa jim to, da so tako prijetno mehke in lahke doda še dodatno prednost – primerne so za notranjo igro. Kaj pa če vam povem, da so tudi pralne? Mislim, da si kaj več že ne moremo želeti. Pohvala pa gre tudi ustvarjalki, ki svoje delo resnično opravlja s srcem in prisluhne vsaki želji. Tako vedno dobite žogo, ki je vašemu kosmatincu pisana na kožo – v poljubni velikosti, v najljubši barvi in z najljubšim vzorcem.

— Maša Mušič (Blogerka – Machi the bull)

Wooly Paws žogice so pritegnile mojo pozornost, ko sem izvedela, da so narejene iz volne. So lahke in tihe, primerne tudi za igro v stanovanju. Najbolj fajn na teh žogicah pa je, da si lahko vsak sestavi svojo – barva in vzorec. Tako sem tudi jaz, kot Marvel oboževalka, prišla na svoj račun s personalizirano Loki žogo.

— Kjara Kocbek (Kjara Kocbek Animal Photography)

Ko moja psička zagleda Wooly Paws žogico, se ji zasvetijo oči. Te žogice so tako dovolj trdne, da jih lahko kotali in grize, a hkrati dovolj mehke, da so njeni zobki varni. Ta žogica je najbolj naravna igrača, kar sem jih kupila za svoje kosmatince. Glede na to, da so v uporabi non-stop (ne, ne šalim se) so neverjetno vzdržljive. Vsekakor pa se jim čuti…da so narejene z ljubeznijo.

— Cristy Žmahar (Potovanje duše, duhovni atelje)

Pisane, mehke, ročno narejene v Sloveniji in vzdržljive, hkrati pa še narejene iz naravnih materialov in pobarvane z ekološkimi barvili.
Prva stvar, ki me je totalno navdušila in prepričala v nakup, je, da so narejene iz volne. Ideja, da se psa lahko igrata z nečim popolnoma naravnim, me je tako prevzela, da o drugih prednostih polstenih žogic takrat sploh nisem razmišljala.
Šele kasneje sem se zavedela ostalih prednosti teh unikatnih žog. Najprej je treba omeniti, da so super tihe in posledično fenomenalne za igro v stanovanju. So presenetljivo lahke, tako da so primerne tudi za mladiče, manjše pse in celo mačke. Super je tudi, da so varne za igro – tudi, če jo kuža začne cufati, žoga ne razpade na manjše dele, ki bi bili potencialno nevarni. Hkrati pa scufana žoga ni samo za v smeti – relativno lahko jo je namreč popraviti.
Fenomenalno je tudi dejstvo, da žogice plavajo na vodi!

— Simona Kidrič (WUFF We Unite Furry Friends – Oli & Ziva)

Shopping Cart